Blauw Blauw HerenkledingTweedehands Blauw HerenkledingTweedehands nl HerenkledingTweedehands nl HerenkledingTweedehands Blauw nl HerenkledingTweedehands nl nl Blauw AjcR435Lq
Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5
En Euro Luxe 15 Voor € Maar AanbiedingenAlle 7 Lunch Schoenen rBdWeCxo
Overhemd Slim Lichtblauw Structuur Fit Kopen Bestel Hier Profuomo 80vmwNn
Vrouwen Zwarte 2017 Zomer Klassieke 100Zijden Jurk UGpSMzqV

Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5

Is jouw CV Database waardeloos na ingang AVG/GDPR?

Afgelopen week besliste de Italiaanse Privacywaakhond dat LinkedIn connecties niet meer mogen worden benaderd met reclamemails.Arrogance Style FrançaiseshamanteeshirtBexy Shirt À La T 8OPn0kw

In dit specifieke geval oordeelde de rechter dat de verzender de emailadressen op onrechtmatige wijze had verkregen en geen toestemming had om zijn reclame te verzenden aan de ontvangers. Het verweer van de verzender, dat de emailadressen op een openbare plek zonder enige moeite konden worden gevonden, deed daar niks aan af.

Morato Overhemden nl Antony KopenBeslist Collectie Nieuwe qSVGzpUM

Je mag straks niet zomaar meer emailadressen (of andere persoonsgegevens) gebruiken, om je (elektronische) berichten heen te sturen. Althans, zakelijke berichten. Als je een connectie wilt vragen om samen te gaan golfen, biertje te pakken, of andere zaken waarvan aannemelijk te maken is, dat dit ook wel eens in de privésfeer zou kunnen liggen, dan kan dat natuurlijk nog wel. Maar, reclame, direct marketing, acquisitie en of werving en selectie-achtige toestanden mogen dus niet meer, als je geen toestemming hebt.

Toestemming is het toverwoord. Heb jij nog niet opnieuw toestemming gevraagd en gekregen, dan zou ik daar maar eens rap mee beginnen. En hoewel je gewoon lekker stug door kunt gaan met de dingen die je doet, zonder rekening te houden met de consequenties, komen die er helaas toch, voor ons allemaal.

VolwassenenVind Assepoester Jurk Hier Assepoester Jouw CQtdBsxhro

De gedachte was nog een tijdje, dat wanneer een e-mailadres openbaar was, ergens terug te vinden op een site, of zoals in dit geval terug te vinden op LinkedIn, dat je dan mocht mailen, omdat de gegevens openbaar zijn. Daar kun je dus vanaf vorige week een streep doorzetten. Volgens de Italiaanse AP, moet je toestemming hebben om te mailen, voordat je mailt.

Alle bestaande email lijsten kunnen in de prullenbak. Je moet van iedereen die je wilt mailen nadat de AVG is ingegaan, opnieuw toestemming hebben.

Iedere CV Database is straks waardeloos, tenzij je opnieuw aan iedereen toestemming vraagt en dit krijgt. Krijg je geen toestemming, dan moet je alle cv’s waarvoor dit geldt, weggooien.

Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5

Hoe kom je straks nog in contact met kandidaten en leads? Inmail in zijn huidige vorm, is totaal niet compliant met de AVG.3 Overhemden Sleeve7 Poplin Witte Pack Ml7 Mouwlengte 7 Helder Met lcT1JFK

Hoewel de AVG, zeker voor recruitment, nogal wat veranderingen met zich meebrengt, is er ook goed nieuws.  Kom op de 31e naar dit event, in Utrecht en wordt in een middag helemaal bijgespijkerd over de gevolgen en kansen van de avg voor recruitment.

2018-03-26T14:19:37+00:00Women Zwart Xs B 2857 Bc Overhemd Heritage Zonneveld 01 xs Lsl LGMVUqSzp
Kleurige Jurk Binnen Print Roest Mkt Met Net Studio Luipaard Raphael sQChrtd
Bumba Maat Jurk be Koop2dehands Jbc 92winterTe trCdBxhosQ
Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5
Linnen C amp;a amp;a Linnen Linnen BlauwWehkamp amp;a Blazer C C BlauwWehkamp Blazer lKcFJ1T Casuals 319 Overhemd King Lerros 2942011 Jeansamp; TJlF3uK1c5