109 Ave Clothing Madison Reviews Charles Men's Tyrwhitt 377 tsQdhrC
109 Ave Clothing Madison Reviews Charles Men's Tyrwhitt 377 tsQdhrC
Reageren

Wat als jij gaat doen wat je werkelijk wilt?

Ik heb mezelf die vraag ook vaak gesteld. En ik heb mezelf ook lang (onbewust) tegengehouden, want doen wat ik echt graag wil, kan dat eigenlijk wel? Is dat wel voor mij weggelegd? En zal het mij lukken?

Een verandering moet je willen

Anderhalf jaar geleden keek ik mezelf in de ogen over waar ik was en waar ik naar toe ging. Ik wist diep van binnen al lang dat ik een verandering wilde. Er leefden verlangens in mij die ik al heel lang stil had gehouden. Het duurde uiteindelijk jaren voordat ik er ook echt klaar voor was en de knoop door kon hakken. Het werd een rigoureuze transitie die alle vlakken van mijn leven bij elkaar bracht.

Stappen zetten

Zo zei ik in december vorig jaar tegen Tryntsje: in september halen we de kinderen van school. Ook zo’n verlangen. We lieten er op oudejaarsavond nog een wensballon bij op, maar de wens was al een besluit geworden. En ook al wisten we nog niet hoe de executie precies zou gaan lopen, we wisten inmiddels heel goed wat we wilden en zetten steeds stapjes in de richting van ons verlangen. Innerlijk waren we ons denk ik al jaren aan het voorbereiden. De uiterlijke manifestatie had tijd nodig.

109 Ave Clothing Madison Reviews Charles Men's Tyrwhitt 377 tsQdhrC

Uiteindelijk voelt het heel natuurlijk dat we nu dit pad bewandelen samen met ons gezin. Ik ben gaan luisteren naar mijn innerlijke stem, die steeds luider ging spreken. Ik heb gehoord en ik heb gevolgd.

De afgelopen maanden heb ik gebouwd aan datgene wat ik met hart en ziel kan doorgeven. Waar mijn passies en mijn vaardigheden samenkomen in mijn eigen unieke expressie. En ik zie nu dat alles precies op het juiste moment bij elkaar komt. Mijn verlangen is om andere mensen de weg te wijzen op het pad wat ik zelf ook bewandel. De innerlijke weg en de uiterlijke uitvoering, want ik maak het graag praktisch.

verlang jij ook naar een verandering in je leven? Dan kun je een half jaar lang samen met mij op pad gaan om jouw verlangen in de wereld te zetten. Ik doe dat aan de hand van vier pijlers die ik hiervoor ontwikkeld heb.

Persoonlijke Service Persoonlijke Overhemden Poplin Poplin Overhemden • • UMSqVzp

Als je meer over dit traject wilt lezen, kijk dan even hier.

David

Reactie plaatsen
109 Ave Clothing Madison Reviews Charles Men's Tyrwhitt 377 tsQdhrC
Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerdGeruitcontrastDe Fit Marvelis Modern Nieuwe OverhemdGrijs BdoWrQxCe

2019 Korte Tops Mouw Men Mens ShirtCollection Springsummer nwXPk80O