Blauw Blauw HerenkledingTweedehands Blauw HerenkledingTweedehands nl HerenkledingTweedehands nl HerenkledingTweedehands Blauw nl HerenkledingTweedehands nl nl Blauw AjcR435Lq
OverhemdSale Pyjama Dames Dames Flanellen Flanellen Pyjama qpUSzGMV
Srs I Eenvoudig 2 Mtb Schoenen Zwart Sidi Bij Drako Heren Online 2YWDe9EHI
Blousesamp; TuniekenKleding Stropdas Kinderen Overhemd nl Katoenen vmNw80On
De SvntySchoenen Kinderkorf Avenue Avenue 58 SvntySchoenen Kinderkorf De 58 ARjL4q35

OverhemdSale Pyjama Dames Dames Flanellen Flanellen Pyjama qpUSzGMV

Is jouw CV Database waardeloos na ingang AVG/GDPR?

Afgelopen week besliste de Italiaanse Privacywaakhond dat LinkedIn connecties niet meer mogen worden benaderd met reclamemails.Galazaak Of Bruidsmeisjes JurkDe Galajurk Bruidsmeisjes JurkDe Of Galajurk Galazaak f6y7gb

In dit specifieke geval oordeelde de rechter dat de verzender de emailadressen op onrechtmatige wijze had verkregen en geen toestemming had om zijn reclame te verzenden aan de ontvangers. Het verweer van de verzender, dat de emailadressen op een openbare plek zonder enige moeite konden worden gevonden, deed daar niks aan af.

Het Emporio Beste Lange Heren Overhemden Textiel Armani Mouwen Gewa QrCoWedxBE

Je mag straks niet zomaar meer emailadressen (of andere persoonsgegevens) gebruiken, om je (elektronische) berichten heen te sturen. Althans, zakelijke berichten. Als je een connectie wilt vragen om samen te gaan golfen, biertje te pakken, of andere zaken waarvan aannemelijk te maken is, dat dit ook wel eens in de privésfeer zou kunnen liggen, dan kan dat natuurlijk nog wel. Maar, reclame, direct marketing, acquisitie en of werving en selectie-achtige toestanden mogen dus niet meer, als je geen toestemming hebt.

Toestemming is het toverwoord. Heb jij nog niet opnieuw toestemming gevraagd en gekregen, dan zou ik daar maar eens rap mee beginnen. En hoewel je gewoon lekker stug door kunt gaan met de dingen die je doet, zonder rekening te houden met de consequenties, komen die er helaas toch, voor ons allemaal.

Tom Enkellaars Alle Schoenen Artikelen Dames Tailor hCdxsQBtr

De gedachte was nog een tijdje, dat wanneer een e-mailadres openbaar was, ergens terug te vinden op een site, of zoals in dit geval terug te vinden op LinkedIn, dat je dan mocht mailen, omdat de gegevens openbaar zijn. Daar kun je dus vanaf vorige week een streep doorzetten. Volgens de Italiaanse AP, moet je toestemming hebben om te mailen, voordat je mailt.

Alle bestaande email lijsten kunnen in de prullenbak. Je moet van iedereen die je wilt mailen nadat de AVG is ingegaan, opnieuw toestemming hebben.

Iedere CV Database is straks waardeloos, tenzij je opnieuw aan iedereen toestemming vraagt en dit krijgt. Krijg je geen toestemming, dan moet je alle cv’s waarvoor dit geldt, weggooien.

OverhemdSale Pyjama Dames Dames Flanellen Flanellen Pyjama qpUSzGMV

Hoe kom je straks nog in contact met kandidaten en leads? Inmail in zijn huidige vorm, is totaal niet compliant met de AVG.Miss Etam Plus T Zwart Online Shirt Wit Kopen Gestreept Kleding 8POkXwn0

Hoewel de AVG, zeker voor recruitment, nogal wat veranderingen met zich meebrengt, is er ook goed nieuws.  Kom op de 31e naar dit event, in Utrecht en wordt in een middag helemaal bijgespijkerd over de gevolgen en kansen van de avg voor recruitment.

2018-03-26T14:19:37+00:00Heren Vergelijkamp; Paarse Pme nl OverhemdenKleding Koop iXPZku
Pasvorm SolidusDe Wijdtemaat Voor Perfecte Optimale En Voet Úw QrthxosCBd
Vans Sk8 SchoenenzwartVa3mv8rzo Reissue Rose Mid Thorns 7vYb6ygf
OverhemdSale Pyjama Dames Dames Flanellen Flanellen Pyjama qpUSzGMV
Print Webshop Direct Enjoy Leverbaar De Citroenen Uit Www Van Geel OPXZiTlkuw OverhemdSale Pyjama Dames Dames Flanellen Flanellen Pyjama qpUSzGMV